Prnjavor - Najnovije vijestiVijesti

Završena nagradna igra Nestro petrola: Traktor dobio PRNJAVORČANIN

0

Dario Milinčić iz Prnjavora dobitnik je traktora mahindra 595 DI, vrijednosti oko 32.000 KM, čime je zvanično završena tradicionalna nagradna igra “Bolji prinos uz NESTRO dizel 2020” kreirana za korisnike NESTRO regresiranog goriva.

Druge dvije glavne nagrade, karticu za gorivo u vrijednosti od 1.000 KM osvojila je Ika Stanković iz Rudog, a karticu u vrijednosti od 500 KM dobio je Dragan Radulović iz Han Pijeska.

Ključeve traktora je Milinčiću ispred jedne od poslovnica NESTRO PETROL-a u Banjaluci svečano uručio Rajs Safin, generalni direktor ove kompanije.

Safin rekao je da uprkos pandemiji virusa korona, nisu odustali od namjere da budu partneri poljoprivrednicima i održe tradicionalnu nagradnu igru “Bolji prinos uz NESTRO dizel”.

“Naša podrška u ovom trenutku je neupitna, što pokazujemo našim popustima na regresirano gorivo, bogatim nagradnim fondom nagradne igre ‘Bolji prinos uz NESTRO dizel’ te nižim cijenama na maziva namijenjenih za poljoprivrednu mehanizaciju bilo da se radi o žetvi ili sjetvi”, kazao je Safin.

On je čestitao svim dobitnicima glavnih i sedmičnih nagrada, ali i svima koji su učestvovali u nagradnoj igri kao lojalni korisnici Nestro goriva.

“Do kraja godine NESTRO PETROL organizuje još jednu nagradnu igru bogatog nagradnog fonda, u kojoj će glavna nagrada biti putnički automobil. Ponosni smo što svaki drugi poljoprivrednik u RS koristi regresirano gorivo NESTRO PETROL-a”, istakao je Safin.

Podsjetio je da su na svim Nestro benzinskim stanicama i maloprodajnim objektima i dalje na snazi sve mjere predostrožnosti koje su već dokazale svoju efikasnost tokom pandemije virusa korona, a u cilju zaštite kako radnika NESTRO PETROLA, tako i klijenata kompanije.

Milinčić, koji obrađuje više od 60 hektara zemlje, istakao je da je prezadovoljan što je dobitnik traktora, te da će mu mnogo značiti u daljem radu.

“Iznenadio sam se i zaista nisam očekivao ovakvu nagradu. Imam još četiri traktora, ali ovaj će mi zaista dobro doći jer obrađujem veliku površinu”, naglasio je Milinčić.

nezavisne"Autoputevi RS" i "Autoceste FBiH" dogovorili zajedničke projekte

Previous article

Fotografija premijerke bez brushaltera podJelila je javnost FOTO

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *